Login

Webinar over de XBRL-gemeenschap: wie doet wat?

Posted on juni 15, 2022 by Ng

Wil je meer weten over de ambities en taken van XBRL International? Inzicht krijgen in de activiteiten van XBRL Europe? En horen waarmee XBRL Nederland zich bezighoudt? Meld je dan aan voor het webinar op donderdag 30 juni vanaf 14:00u, een webinar over de XBRL-gemeenschap op globaal, Europees en Nederlands niveau.

John Turner (CEO XBRL International), Gilles Maguet (CEO XBRL Europe) en Bas Groenveld (bestuurslid XBRL Nederland) zullen vertellen wat hun organisaties doen voor de ontwikkeling en toepassing van XBRL, hoe ze georganiseerd zijn, wat hun plannen voor de (nabije) toekomst zijn en hoe geïnteresseerden kunnen deelnemen. Na de presentaties is er tijd voor het stellen van vragen.Het webinar wordt in het Engels gehouden en eindigt om 15:30u.

Meld je hier aan. Heb je collega’s voor wie je denkt dat deze informatie ook interessant is? Aarzel dan niet dit bericht naar hen door te sturen.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,
XBRL Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Other Posts