Login

XBRL in de spotlight bij Business Nieuws Radio – Zaken Doen – 11 augustus

Posted on augustus 12, 2020 by Ng

Voorzitter XBRL Nederland, Erik Beulen, spreekt over het belang van XBRL: “XBRL is niet alleen een belangrijke standaard voor de uitwisseling van financiële gegevens via het internet, denk hierbij aan het verstrekken van gegevens aan bijvoorbeeld de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. Op dit moment wordt er gekeken naar mogelijkheden om XBRL ook te gaan inzetten voor de uitwisseling van Environment Social and Governance (ESG) gegevens – eenduidig en eenvoudig rapporteren is belangrijk om duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren!

https://www.bnr.nl/player/audio/10162813/10417995

Luister dit hele interview terug: 51.16 – 104.01

Luister XBRL fragment terug: 59.35 – 100.39

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Other Posts